dnes je Utorok - 14. máj 2024 - Bonifác | zajtra Žofia

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

TIPSPORT Majstrovstvá SR novinárov v stolnom tenise 2023 a 2024

Piaty raz som sa zúčastnil na najväčšom slovenskom novinárskom stolnotenisovom sviatku, ktorý sa pravidelne koná v Považskej Bystrici.

MSR novinárov v stolnom tenise
MSR novinárov v stolnom tenise
Na novinárskom šampionáte v stolnom tenise nie je nič nové. A to je dobrá správa.

Tu ponúkam taký malý návrat k minuloročnému šampionátu, kde som svoj výkon neobhájil (https://frenky.sk/clanok/1433/msr_v_stolnom_tenise-prva_vyhra.html) , tie príčiny boli zjavné (skrátka športové šťastíčko). Tento rok som dopadol podobne, ale pre niektorých nie je dôležité vyhrať. A aj (tradičná) výhra v tombole je výhra... .

27. TIPSPORT Majstrovstvá SR novinárov v stolnom tenise dopadli na výború, tu je záverečné zhodnotenie od organizátora Milana Podmaníka:
Priatelia, kamaráti, 27. ročník Tipsport majstrovstiev SR je minulosťou, pomaly ho uzatváram (fyzicky a administratívne) aj ja. Boli ste skvelí! No bez podpory sponzorov a pomoci ľudí by sa to urobiť nedalo. Poďakujte aspoň v duchu nasledujúcim. Prípadne natipujte, poistite, navštívte, vypite, kúpte, zjedzte a pozrite:
Tipsport, Allianz, Trenčiansky samosprávny kraj, Mesto Považská Bystrica, JOOLA Slovensko, Slovenský stolnotenisový zväz, Základná škola Slovanská, Pivovar Urpiner, Tlačová agentúra Slovenskej republiky, Klub športových redaktorov, Kamenárstvo Lavado, Lenovo, Výbor mestskej časti Dolný Moštenec, hudobná skupina AZ Music, JUSI – katering, mediálna skupina A11 (ČR)
a ľudia - Július Hlubina, Milan Podmaník ml. , Romana Martincová, Peter Martinec, Alojz Kmecík, Martin Šeďo, Dano Dadej, Vlado Dadej, Samo Prekop, Peter Máťoš a Peter Zvak
Ak som na niekoho zabudol, pripomeňte mi!

Link na článok, ako to dopadlo:
https://www.teraz.sk/sport/brecka-a-pokorna-sa-stali-majstrami-sr/789681-clanok.html

Medailisti Tipsport majstrovstiev Slovenska novinárov v stolnom tenise 2024:

Dvojhra muži: 1. Brečka, 2. M. Buza, 3. O. Buza a Michal Neffe (RTVS)

Dvojhra ženy: 1. Pokorná, 2. Grácová, 3. Zuzana Botiková (RTVS) a Mihályová

Štvorhra muži: 1. M. Buza, O. Buza, 2. Matúš Čunderlík (RTVS), Martin Šeďo (RTVS), 3. Andrej Dudáš (Dukla), Antol a Neffe, Brečka

Štvorhra ženy: 1. Žiaková, Mihályová, 2. Zuzana Muthová (voľná novinárka), Lucia Strnad Muthová (Allianz - Slovenská poisťovňa), 3. Pokorná, Daniela Rybárová (RTVS) a Grácová, Katarína Tekeľová (voľná novinárka)

Zmiešaná štvorhra: 1. Antol, Žiaková, 2. O. Buza, Strnad Muthová, 3. Neffe, Botiková a M. Buza, Muthová

Výsledky z minulého roka som odfotil. To je aj správa: https://www.teraz.sk/sport/stolnotenisove-novinarske-tituly-v-dvo/709625-clanok.html

2023:

Dvojhra muži: 1. Buza, 2. Antol, 3. Matúš Čunderlík (RTVS – Slovenský rozhlas) a Martin Šeďo (RTVS – Slovenský rozhlas).

Dvojhra ženy: 1. Pokorná, 2. Lucia Strnad - Muthová (Allianz), 3. Grácová a Jana Masárová (voľná novinárka)

Štvorhra muži: 1. Antol, Dudáš, 2. Šeďo, Čunderlík, 3. Buza, Roman Uhlík (RTVS – Slovenský rozhlas) a Michal Kletečka (RTVS), Dušan Jurčík (Česká televízia)

Štvorhra ženy: 1. Tekeľová, Grácová, 2. Pokorná, Daniela Rybárová (RTVS – Slovenský rozhlas), 3. Žiaková, Mihályová (voľná novinárka) a Strnad – Muthová, Zuzana Muthová (voľná novinárka)

Fotky sú väčšinou z roku 2024 a požičal som si ich od Petry Gajdošovej, prípadne Viktora Zamborského či iných autorov. Tie selfíčka s Adamom sú moje z roku 2023. Toľko info ku kreditom a ešte raz vyjadrujem vďaku Milanovi a všetkým zúčastneným.

 
29.4.2024 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 283 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS