Rezance s tvarohom
Urobené na slano. Jednoduchý recept.
Rezance s tvarohom
Tento recept je maximálne jednoduchý a neuveriteľne chutný. Ak neviete, čo narýchlo variť, rezance stvarohom vás vytrhnú z biedy.
Najmä takéto, robené naslano. Vynikajúce.
Niektorí berú recept na rezance s tvarohom ako samozrejmosť, ale nie všetci sú prirodzení kuchári, tak tu je pre istotu celý postup. Je jednoduchý pre každého. A rýchly. Náš domáci recept. Dobrú chuť.
Potrebujeme:
rezance, tvaroh, maslo, vodu, soľ, kôpor, tvaroh, slanina.
Postup:
Široké rezance uvaríme podľa návodu (dajú sa spraviť aj domáce, ale netreba).
Na panvici rozpustíme maslo. Väčší kúsok, odhadnúť od oka, aby boli chutné a nie suché. Keď začne peniť vložíme do panvice uvarené rezance. K tomu pridáme rozdrobený tvaroh, osolíme, dobre premiešame a necháme trošku zohriať.
Na tanieri posypeme opraženou slaninkou a kôprom (čerstvým alebo sušeným).
To je celé.