dnes je Piatok - 29. marec 2024 - Miroslav | zajtra Vieroslava

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 23 - 2016

Prešovské noviny sa vezú na víťaznej vlne futbalového Tatrana. Aj so zelenou titulkou.

Pozitívne emócie prináša najnovšie číslo týždenníka Prešovské noviny. Na titulnej strane sú futbalisti prešovského Tatrana, ktorí vybojovali postup do 1. ligy a zdá sa, že bude aj nový štadión.

Celý obsah otvára zelený hlavný titulok, na počesť klubovým tatranistickým farbám. Nielen futbalu je venované číslo 23/2016 týždenníka Prešovské noviny, ktorý je v predaji od utorka 14. júna do nasledujúceho pondelka.

Nevyhýbajú sa ani téme doprava, ktorá večne rezonuje v Prešove. Tentoraz píšu o tom, ako vlastne bude s parkovaním na sídliskách.

Vlnu pozitívnej emócie prináša aj blížiace sa leto. Ako sú naň pripravené kúpaliská v regióne Šariša, to je téma aktuálneho čísla Prešovských novín. Nechýbajú v nich ani čerstvé správy z mesta a kraja, novinky zo Sabinova, kde sa chystajú veľké mestské slávnosti, ale sa tiež rieši zásobovanie, či z Bardejova – problém azbestovej čiernej skládky, ale najmä to, že historické mesto bude mať Horný hrad s presklenou prevádzkou, pričom sa objavilo osídlenie zo začiatku 14. storočia.

Prešovské noviny prinášajú aj ďalšie zaujímavé čítanie. Príbeh autistického chlapca, ktorý pozná všetky spoje prešovskej MHD. Rozhovor so známym divadelným, filmovým i seriálovým hercom Eugenom Libezňukom, ktorý svoje umelecké meno 30 rokov spája s Divadlom Alexandra Duchnoviča v Prešove či seriál o pamiatkach, ktorý tentoraz zablúdi do Medzianok, kde je stredoveký kostol.

Podrobný program Dobrého festivalu, aj s časovým rozpisom, nájdete tiež v Prešovských novinách, spolu s množstvom pozvánok na ďalšie kultúrne i športové podujatia v regióne.

Časopis - TV program Fotelka, Noviny špeciál (články o zdraví, poradňa, počasie, krížovka či detská strana), kupón na bezplatnú riadkovú inzerciu či na celoročné predplatné s darčekom sú samozrejmosťou. Chystá sa aj nová súťaž domácich miláčikov (viac v čísle). Ako dopadlo podujatie Naše mesto. To sú ďalšie témy, ktoré nájdete v aktuálnom vydaní Prešovských novín.

Ich športové stránky nie sú venované len futbalu Tatranu, ale aj iným témam a športom. Do pozornosti dávame nevšedný „popoluškovský“ príbeh Miroslava Keresteša, ktorý ešte nedávno manuálne pracoval a teraz má šancu zahrať si Európsku ligu.

Info:

 
15.6.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3528 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS