dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 18 - 2016

Ďalšie číslo týždenníka Prešovské noviny je už v predaji. Okrem iného prináša aj podrobnosti o aquaparku, ktorý má vyrásť v Lipanoch.

Ako bude vyzerať aquapark pri geotermálnom vrchu v meste Lipany (okres Sabinov) sa dozviete z aktuálneho vydania týždenníka Prešovské noviny. Číslo 18/2016 je v predaji od utorka 10. mája do nasledujúceho pondelka.

Nové číslo regionálneho týždenníka pre okresy Prešov, Sabinov, Bardejov a Svidník je plné pútavého čítania. Napríklad na športových stránkach prináša informácie o Večernom behu Prešovom, pohľad do zákulisia futbalového klubu v Malom Šariši, novinky z play-off volejbalistov, futsalistov a hádzanárov, z futbalových líg, ale aj profil hokejistu Dalibora Bortňáka. Ten počas sezóny zmenil dres a takmer získal titul.

Zamestnanci bardejovského úradu práce povolali kontrolu z Bratislavy. A tá začala konať, preveruje výberové konania. Obyvatelia Dilongovej ulice v Prešove prehrali súdny spor. Čo bude ďalej: Prešovské noviny prinášajú aj veľkú tému Máj, lásky čas...

Kto dostane ocenenia od mesta Sabinov, na Hornej Toryse chystajú nové tituly o regióne, čo je nové v meste Prešov, kto chodí na bicykli pešo či obligátne správy venované doprave nechýbajú ani v tomto vydaní týždenníka.

Príbeh prešovskej dobrovoľníčky Jany, ktorá strávila rok a pol v Gruzínsku a cíti sa tam lepšie ako doma, či Svidníčanky, ktorá založila v Londýne televíziu pre krajanov takisto čítajte v Prešovských novinách.

Sochy z dielne rezbára Vladimíra Tomka obdivujú vo Vatikáne aj v Amerike. Viac prezradil sám v rozhovore.

Cimbalisti z východu i novinky prešovskej hudobnej scény, a obligátne strany v Novinách špeciál či plnofarebný televízny časopis Fotelka sú tiež súčasťou týždenníka prinášajúceho dva darčeky. Prvým je kupón na bezplatnú občiansku inzerciu. Druhým je VIP vstupenka na chystaný koncert Prešov východu, ktorú dostane zdarma každý nový predplatiteľ týždenníka Prešovské noviny.

Info: http://presov.korzar.sme.sk/c/8185845/vyslo-nove-cislo-presovskych-novin.html

 
11.5.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3174 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS