dnes je Sobota - 27. júl 2024 - Božena | zajtra Krištof

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 16 - 2016

Prešovské noviny riešia prečo je exprimátor Prešova Milan Benč v base a čo na prípade nesedí.

Kauze odsúdeného ľavicového exprimátora Prešova Mialan Benča sa podrobne venuje aktuálne vydanie týždenníka Prešovské noviny.

Rozsudok nad bývalým primátorom Prešova je osobnou tragédiou pre Milana Benča a brzdou pre mesto Prešov, píšu v komentári Prešovské noviny, ktoré sa tejto téme podrobne venujú. Analyzujú rozsudok, podľa ktorého bol exprimátor odsúdený za subvenčný podvod pri priemyselnom parku IPZ. Za Benča nebol preplatený jediný cent v OPZ, napriek tomu sedí v base. A jeho zdravotný stav je veľmi vážny. Milosť preň žiadajú tisíce Prešovčanov. V celom prípade niečo nesedí. Podrobnosti čítajte v hlavnej téme Prešovských novín č. 16/2016, ktoré sú v predaji od utorka 26. apríla do nasledujúceho pondelka.

Prešovčania budú žiť Akademickým Prešovom - má 50 rokov a jeho plný program nájdete v Prešovských novinách. Doprava je boľavou pätou šarišskej metropoly. Tentoraz si týždenník posvieti na to, že prejazd cez Kuzmányho, ani obnova križovatky nepomohli. No aj na napojenie Sabinova na diaľnicu či ďalšie informácie z tejto oblasti.

Popri bohatých aktualitách z Prešova prinášajú noviny aj informácie o protipovodňových opatreniach v oblasti Bardejova a okolia, či o dopravnom ihrisku vo Svidníku.

Týždenník Prešovské noviny prináša obľúbený krimipríbeh zo zaprášených archívov s názvom Ty sukin syn! , či seriál o unikátnych pamiatkach. Tentoraz predstaví stredoveký katolícky i tolerančný evanjelický kostol v Plavnici. Ďalej je to rozhovor so speváčkou Stefi Šalatovou (známou aj z „východniarskeho“ videa projektu Mafia Corner A ja taká dzivočka) bojujúcou so zákernou chorobou, príbeh bylinkára či fotonávrat k výstave ABC stavebníctva - Záhrada v Prešove.

Problémy so žilami slanina nevylieči, píše sa v Novinách špeciál, kde sú aj ďalšie informácie o zdraví, či užitočné rady. Nechýbajú ani horúce novinky z príprav Dobrého festivalu v Prešove, či z kuchyne IMT Smile, podrobné počasie pre celý región na celý týždeň, strany auto-moto, deťom, krížovka s horoskopom a relax. Samozrejmosťou je tiež dvojstranový podrobný prehľad kultúrnych podujatí v regióne a farebný TV program na celý týždeň Fotelka.

Na športových stranách Prešovských novín sa dočítate novinky zo sveta futbalu (Prešov mieri do najvyššej súťaže, Bardejov ide ako píla), hádzanej (bude v Prešove „federálna“ HIL-ka?) a volejbalu (VK Mirad PU zvádza s Nitrou tuhý boj o ligový titul, k obhajobe vykročil rázne, ale je to sakramentsky ťažké).
Lukáša Debnára donútili okolnosti k závažnému športovému rozhodnutiu. Príbeh sabinovského kickboxera taktiež čítajte na športových stránkach Prešovských novín, v ktorých ani tento týždeň nechýba bohatý, dvojstranový výsledkový a pozvánkový servis. A kupón na riadkovú inerciu zadarmo.

Viac: http://presov.korzar.sme.sk/c/8177777/presovske-noviny-preco-je-benc-v-base-a-co-na-pripade-nesedi.html

 
27.4.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3155 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS