dnes je Piatok - 29. marec 2024 - Miroslav | zajtra Vieroslava

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 14 - 2016

Nové číslo týždenníka Prešovské noviny prináša pestrú zmes informácií.

Pastva pre oči, Prešov je mestom módy. Občania bojujúci s úradmi na súde. Akí sú vlastne autisti a ako opravujú kúpele v štýle cisárovnej Sissi. Aj tieto témy prináša nové číslo týždenníka Prešovské noviny.

Akční mladíci chcú v Prešove ponúkať kávu na bicykloch a v retro štýle. Úrady sú však proti. Na súde zas bojujú s úradmi obyvatelia Dilongovej ulice v Prešove. Tentoraz sa im nepáči výstavba bytov.

Futbalový štadión v Prešove dostal zelenú, ako bude vyzerať a čo požaduje Slovenský futbalový zväz. Ľudia sa sťažujú na odpad v lete, čo na to úrady? Viac sa dočítate v novom čísle obľúbeného týždenníka.

Prešovské noviny č. 14/2016 sú v predaji od utorka 12. apríla do nasledujúceho pondelka.

Prešov sa znovu zmení na mesto módy, fotografie z predošlých ročníkov súťaže Mladý módny tvorca nájdete v plnofarebných Prešovských novinách, ktoré sa venujú i vážnejšej téme, autistickým deťom.

Eva Turáková v rozhovore vysvetľuje, ako to vlastne s autistami v skutočnosti je.

Alžbetu v Bardejovských kúpeľoch opravujú v štýle cisárovnej Sissi. Koryto rieky v Lipanch musieli znovu opravovať, v Prešove otvorili pozoruhodnú výstavu.

Ďalšie aktuálne informácie z Prešova aj obcí v šarišskom a podduklianskom regióne nájdete na stránkach Prešovských novín.

Nechýba ani seriál o pamiatkach: Drevený chrám v Potokoch má zachovaný pôvodný mobiliár. Noviny špeciál prinášajú strany venovanú zdraviu, motorizmu, deťom, podrobné počasie či krížovku. Nechýba obľúbený relax, poradňa a strana informácií z kultúry.

Mladí filmári oprášili prvý dokument Fera Feniča. Vypátrali pôvodných protagonistov zo Širokého a zmapovali, kam ich osud zavial a čo zostalo z ich pôvodných snov.

Tipy na ďalšie kultúrne udalosti v regióne sú samozrejmosťou, rovnako tak športové pozvánky. I podrobný, dvojstranový podrobný športový servis o udalostiach v regióne.

Šport prináša podrobnosti z nižších futbalových súťaží, z hokeja, vrátane profilu sledgehokejistu Martina Jooppu. Ako bojovali slovenskí hádzanárski juniori o postup na európsky šampionát a ako po baráži o extraligu hodnotia sezónu volejbalistky.

To je len časť bohatého športového spravodajstva a publicistiky Prešovských novín.

Súčasťou týždenníka je kupón na bezplatnú inzerciu a TV program Fotelka.

Zdroj: http://presov.korzar.sme.sk/c/8169748/presovske-noviny-v-znameni-mody-i-subojov-obcanov-s-uradmi.html

Foto: archív

 
13.4.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3521 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS