dnes je Piatok - 29. marec 2024 - Miroslav | zajtra Vieroslava

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Pätnásty rok stránky frenky.sk

Portál frenky.sk oslávil štrnáste výročie, pričom väčšou zmenou prešiel pred piatimi rokmi. Čo sa za posledný rok na tejto mojej osobnej stránke udialo?

Pre porovnanie, toto som písal pred rokom:
http://www.frenky.sk/clanok/985/strnasty_rok_stranky_frenky-sk.html

Za posledný rok sa v tucte najúspešnejších článkov objavili príspevky z rôznych kategórií. Čo vás zaujalo najviac? Najčítanejším príspevkom z posledného roka bol promo článok Značka Prešovské noviny sa vracia - http://www.frenky.sk/clanok/993/znacka_presovske_noviny_sa_vracia.html .
Za ten čas sa dosť zmenilo aj v tomto týždenníku, článok však zaujal. Podobne ako reportáž z krstu PN, ktorá bola druha: http://www.frenky.sk/clanok/996/presovske_noviny_pokrstili_kandarcovci.html
Tretí skončil príspevok 5xP, teda Päť príbehov pozoruhodných prešovských persón, zaradený v kategórii Politika:
http://www.frenky.sk/clanok/988/5xp-pat_pribehov_pozoruhodnych_presovskych_person.html .

Za nimi sa umiestnil článok zo športu, o dvoch volejbalových kráskach. Obe začali predchádzajúcu sezónu v drese Dobré zo Slovenska Prešov (a obe predčasne skončili). Tu však ešte boli plné nádejí: http://www.frenky.sk/clanok/998/mplusm-volejbalove_vysoke_krasky_v_extraligovom_presove.html .
Za nimi sa umiestnilo haluzné avízo na spoločný koncert kapiel DSMF a Strecha v Prahe, po 20 rokoch: http://www.frenky.sk/clanok/995/dsmf_a_strecha_v_prahe__po_20_rokoch_na_jednom_podiu.html .
Nasledoval ich rozhovor s bardom Edom Klenom: http://www.frenky.sk/clanok/986/edo_klena-skepticizmus_stranou-_nabral_druhy_dych.html

Druhý poltucet otvára exkluzívny (len pre tento web) rozhovor s kapelou Lunokhod, ktorej recenzia pred rokom bodovala v čítanosti. Interview je tu: http://www.frenky.sk/clanok/1008/lunokhod-robime-_co_chceme_-_tu_sme_sa_nasli.html
Najčítanejší recept sa dostal na ôsmu priečku. Tak ako je nakladaná kapusta nedostihnuteľná v celkovej čítanosti (http://www.frenky.sk/clanok/543/nakladana_kapusta.html ), recept na variant nakladanej kapusty do skla od Toníka Langa bodoval v ročnom hodnotení: http://www.frenky.sk/clanok/997/kapusta_nakladana_do_skla.html .
Deviata priečka patrí „haluznej“ správe o tom, ako ma Petruška z Chiki liki tu-a chytil pod krk. Bolo to vo videoklipe, odkaz naň i na reportáž nájdete tu: http://www.frenky.sk/clanok/1020/ako_ma_petruska_pod_krk_chytil.html .
Prvú desiatku uzatvára športová /foto/reportáž o prvom „áčkovom“ turnaji v minulej sez´=one, v synovej vtedajšej kategórii U11: http://www.frenky.sk/clanok/989/bedminton-prve_acko_v_novej_sezone.html .
Od ostatných článkov odskočili (mali viac než tisícku pozretí), a do prvej dvanástky sa dostali aj trojlístok rozhovorov pri pive Šariš s Táslerom, Čekym a Knechtovou: http://www.frenky.sk/clanok/991/rozhovory_pri_pive-tasler-_knechtova-_cekovsky.html a športový /foto/riport z Novinárskej strely 2014 http://www.frenky.sk/clanok/992/novinarska_strela_2014.html .

Zastúpenie v prvej dvanástke teda nemali len sekcie Na cestách a Texty. Pravda, v nich toľko vecí nie je. Najčítanejšie boli tieto:
http://www.frenky.sk/clanok/1013/strecha-kozliatka.html
http://www.frenky.sk/clanok/1016/zimne_vysoke_tatry_a_strbske_pleso.html

 
29.9.2015 | Pridal: Michal Frank | Haluze | čítané: 4209 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS