dnes je Streda - 6. november 2024 - Renáta | zajtra René

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Recepty

strana 14 / 18
  • Tekvicový prívarok

    28.8.2011 | čítané: 11473 krát | Celý článok...

    Keďže je práve tekvicová sezóna, tu je jeden osvedčený klasický recept na tekvicový prívarok.

  • Tekvicové placky

    31.7.2011 | čítané: 8242 krát | Celý článok...

    Niečo úplne jednoduché, chutné a vhodné práve na toto odobie... Tekvicové placky.

  • Špíz v alobale

    26.6.2011 | čítané: 7294 krát | Celý článok...

    Sezóna opekačiek je tu, preto jeden recept na takýto špíz. Je od prešovského exprimátora Milana Benča.

  • Whisky Cream

    19.6.2011 | čítané: 6276 krát | Celý článok...

    Geniálny recept na domáci "Bailey´s", ktorý spopularizoval Petr Novotný a my sme ho doma už dvakrát vyskúšali. Fakt mimoriadne chutné.

  • Karí po japonsky

    12.6.2011 | čítané: 4845 krát | Celý článok...

    Ešte jeden recept z krajiny vychádzajúceho Slnka, ktorý pripravila Keiko Haneda, šéfkuchárka z reštaurácie v Tokiu (Japonsko).

  • Olympijské špízy

    5.6.2011 | čítané: 9571 krát | Celý článok...

    Začala grilovacia sezóna, preto ponúkam jeden takýto jednoduchý recept. Na špízy. Je od niekdajšieho olymijského strieborného medailistu, hádzanára a prodekana fakulty športu PU Vincenta Lafka.

  • Soba

    29.5.2011 | čítané: 5957 krát | Celý článok...

    Jeden z receptov od zosnulého majstra - kuchára Petra Uličného. Túto japonskú polievku varili (viď foto) v Prešove priamo japonské kuchárky na čele so šéfkuchárkou Keiko Haneda, ktorá prezradila, že "slovenská kuchyňa je podobná japonskej".

  • Vegetariánska držková

    22.5.2011 | čítané: 6902 krát | Celý článok...

    Tento recept na falošnú držkovú polievku, ktorej namiesto hovädzích držiek domunujú hlivy, mám od známeho vegetariána Ivana Benka.

  • Utopená čínska kapusta

    15.5.2011 | čítané: 6067 krát | Celý článok...

    Ponúkam vám špecialitu čínskej kuchyne, ktorou je „utopenec“ z čínskej kapusty. Nemusí dlho stáť, stačí cez noc a hneď sa dá konzumovať, pričom toto jedlo má regeneračné účinky najmä ráno, po ťažkej kocovine. Dá sa podávať aj ako príloha, alebo ako samostatný chod.

  • Paprikovaný bôčik

    8.5.2011 | čítané: 7849 krát | Celý článok...

    Dnes niečo jednoduché, nezdravé a chutné...

Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS