Recepty
-
Pasta al Tartufo
8.4.2016 | čítané: 6224 krát | Celý článok...Hľuzovka patrí medzi vychýrené pokrmy. Chutná je s cestovinami. Pasta al Tartufo. Cestoviny s hľuzovkou.
-
Pečené hovädzie líčka
19.2.2016 | Autor: Jana Pastoroková | čítané: 6921 krát | Celý článok...Líčka patria medzi top gurmánske pochúťky. Najmä teľacie, ale rovnako dobré sú aj hovädzie.
-
Vrtuľky v paradajkovo-smotanovej omáčke
29.1.2016 | čítané: 4648 krát | Celý článok...Klasický recept na cestoviny, ktorému dominuje korenie, namiešané podľa ľubovôle, huby vytiahnuté z mrazničky a výborná kombinácia paradajkového pretlaku a kyslej smotany.
-
Tagliatelle s plodmi mora
18.12.2015 | čítané: 5522 krát | Celý článok...Úplne jednoduchý recept na cestoviny s exotickou príchuťou, ktorá nám z taniera pripomenie more a leto.
-
Nikina cukina
27.11.2015 | Autor: Veronika Altuchovová | čítané: 4194 krát | Celý článok...Ponúkam recept na slaný cuketový koláč, zo sezónnych surovín a toho, čo kto nájde v špajzi, ako ho pripravila Nika z našej rodiny. Recept vyšiel aj v Prešovských novinách.
-
Murphy's Chicken
13.11.2015 | čítané: 4268 krát | Celý článok...Starší recept, ktorý sa objavil pred rokmi v rubrike Varí pre vás... a neskôr som ho zopakoval aj doma. Kurča trochu inak.
-
Vyprážané fazuľky babky Aničky
16.10.2015 | čítané: 8267 krát | Celý článok...Tento recept pochádza z Chmeľovej pri Bardejove a hoci je úplne jednoduchý, zároveň je netradičný. Zemiakové hranolčeky pozná každý, vyprážané cibuľové krúžky takisto, ale komu by zišlo na um takto pripraviť zelené fazuľky? Pritom je to geniálne.
-
Mrkvové pirohy
25.9.2015 | Autor: Zdenka Homolová | čítané: 5585 krát | Celý článok...Netradičný a chutný recept Zdenky Homolovej na pirohy urobené na sladko, s mrkvou.
-
Hubový perkelt
4.9.2015 | čítané: 6437 krát | Celý článok...Nie každá hubárska sezóna je vydarená. V každom prípade však treba mať poruke nejaký rýchly recept.
-
Višňovo-čerešňový koláčik
7.8.2015 | Autor: Jana Pastoroková | čítané: 3765 krát | Celý článok...Sezónny, jednoduchý a veľmi chutný recept architektky Jany Pastorokovej na výbornú bublaninku z čerstvých čerešní a višní, ktorý sme mali v Prešovských novinách.