frenky.sk

https://frenky.sk/clanok/747/recepty__prva_priebezna_bilancia.html

Recepty – prvá priebežná bilancia

Za viac ako rok sa na tejto stránke nazbieralo vyše šesťdesiat receptov. Ohlasy na ne sú priaznivé, zaujímavé preto bude pozrieť sa na to, o ktoré z nich je medzi návštevníkmi stránky najväčší záujem.

Ostatné dva recepty (na údené koleno a údenú polievku) príliš nezarezonovali, to bol tiež jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodol spomaliť v pridávaní jednotlivých špecialít na stránku. Druhý dôvod bol časový. Dať jeden recept do týždňa, aj s fotkou a komentárom, je dosť náročné. Ďalšia vec je archív. Myslel som, že postupne ho prevetrám a zverejním jednotlivé recepty. Zopár z nich mi v ňom ešte ostalo, ale skôr sa mi stalo to, že mám veľa receptov bez fotiek a naopak, veľa fotografií bez popisov. A zladiť ich, to chce čas...

Preto som sa rozhodol, že receptu tu budú pribúdať pomalšie. Ni raz týždenne, ale bohate stačí tak raz za dva týždne. Databáza je už pomerne slušná na to, aby sa návštevníci stránky v prípade „hluchých“ týždňov mohli inšpirovať staršími receptami, ktoré tú už sú.

A teraz ten rebríček naj receptov z frenky.sk. Absolútny víťaz je jasný, a to nielen v tejto sekcii, ale celkovo sa stal najčítanejším článkom za posledný takmer rok a pol. Je to nakladaná kapusta. Recept aj s fotografickým postupom. (Takýchto mám viacero, hádam si nájdem čas nahodiť ich na stránku).

Kým víťaz bol v podstate istý a jasný, a jeho odstup vysoký, druhé miesto je prekvapením. „Strieborným“ receptom sa stávajú, div sa svete, Pľúcka na smotane. Pomyselný bronz získava Bravčové stehno s tarhoňou.

Toľko medailisti, možno trochu prekvapujúci, a tu je ďalšie poradie top 10:

4. Syrová roláda
5. Domáci chlieb
6. Tekvicové placky
7. Marikľa – rómska pizza
8. Tekvicový prívarok
9. Nakladaný ovčí syr
10. Chilli con carne

Teda dovidenia pri ďalších kulinárskych dobrotách a gastronomických špecialitách a dobrú chuť.

Linky:

Nakladaná kapusta:
http://www.frenky.sk/clanok/543/nakladana_kapusta.html
Pľúcka na smotane:
http://www.frenky.sk/clanok/606/plucka_na_smotane.html
Bravčové stehno s tarhoňou: http://www.frenky.sk/clanok/551/bravcove_stehno_s_tarhonou.html

O 11 veganských receptoch z tejto stránky sa píše i tu:
http://www.press.ori.sk/index.php?mact=News, cntnt01, detail,0&cntnt01articleid=1166&cntnt01returnid=62

Celá sekcia RECEPTY: http://www.frenky.sk/clanky/recepty/

 
19.2.2012 | Pridal: Michal Frank | Recepty | čítané: 5719 krát