frenky.sk

https://frenky.sk/clanok/1226/novinari_bojovali-_zvitazili_vsetci-_trofej_ma_andrej_dudas.html

Novinári bojovali, zvíťazili všetci. Trofej má Andrej Dudáš

23. Majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise poznajú víťazov.

Majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise 2019
Majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise 2019
Každý rok ma kamaráti – kolegovia volali a vždy som to pre zaneprázdnenosť odmietal. Chyba. Majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise sú veľkou udalosťou. Trochu športovou, viac žurnalistickou a veľmi spoločenskou. Asi najlepšia slovenská športová akcia pre novinárov. A mnoho kamarátov (aj nových).
Konečne som sa ich zúčastnil, už ako zástupca stránky frenky.sk.

Veľa vody som nenamútil. Vyhral som jeden set (Adam Parišek bol ten nešťastník, hoci som mal k tomu blízko už pri zápase s Rasťom Piškom), vypadol som teda v skupine, zahral som si aj štvorhru, ale neľutujem ani trochu.

23. Majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise v Považskej Bystrici teda poznajú víťazov. Bol medzi nimi aj náš Andrej Dudáš zo Svidníka.

Výsledky majstrovstiev SR novinárov v stolnom tenise:

Dvojhra muži: 1. Andrej Dudáš, 2. Anton Martaus (TV Považie), 3, Oliver Buza a Hubert Vavro (Nový čas)

Dvojhra ženy: 1. Eva Pokorná, 2. Katarína Tekeľová (TV Markíza), 3. Vlasta Konečná a Marcela Šaradínová (TV Považie)

Štvorhra muži: 1. O. Buza, M. Buza, 2. Martin Šeďo, Matúš Čunderlík (obaja RTVS), 3. Miroslav Antol (Denník Šport), Hubert Vavro a Roman Uhlík (SITA), Miroslav Bukov (Nový čas)

Štvorhra ženy: 1. Pokorná, Konečná, 2. Zuzana Muthová (voľná novinárka), L. Muthová, 3. Šaradínová, Tekeľová a Miriam Žiaková (Jadrová vyraďovacia spoločnosť), Daniela Grácová (Tablet TV)

Zmiešaná štvorhra: 1. L. Muthová, O. Buza, 2. Grácová, Martaus, 3. Anton Iglár (RTVS), Pokorná a Miroslav Havel, Dana Rybárová (obaja RTVS).

Viac o akcii:
https://www.24hod.sk/pokorna-a-dudas-su-stolnotenisovymi-majstrami-slovenskych-novinarov-cl667644.html

Viac o histórii:
https://www.vtedy.sk/zacala-sa-pisat-historia-majstrovstiev-slovenska-novinarov-v-stolnom-tenise

https://www.24hod.sk/pokorna-a-dudas-su-stolnotenisovymi-majstrami-slovenskych-novinarov-cl667644.html

A keďže ja si môžem dovoliť uviesť tu aj sponzorov, tak nech sa páči, ako ich zverejnil organizátor Milan Podmaník z občianskeho združenia Stôl číslo 6:
Allianz Slovenská poisťovňa, Trenčiansky samosprávny kraj, mesto Považská Bystrica, Kamenárstvo LAVADO, ZVL LOŽISKÁ, ATOS, Pivovar URPINER, RONA Lednické Rovne, JUSI - katering, AZ-MUSIC, Autoagregaty Matusik, Slovenský stolnotenisový zväz, MAPEI Považská Bystrica, Tlačová agentúra SR, IWA Trstie, Základná škola Slovanská, Klub športových redaktorov SSN, JOOLA - Robo FERDA, Zuzka Pavlovičová a Ivan Teplan, KOOS Winery, Julo Hlubina, Milan Podmanik ml. , Romana Podmaníková, Peter Martinec, Lojzo Kmecík, Atos (Parišek – Bezák), Slovenský zväz stolného tenisu a VŠETCI VY!!! Bez vás by to nešlo. Vďaka.

Foto: dve sú moje selfíčka, ďalšie som si požičal od kolegov z FB

 
15.4.2019 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 4774 krát