frenky.sk

https://frenky.sk/clanok/1191/cedecka_k_novinam_zadarmo__koledy_a_pesnicky_pre_deticky.html

Cédečká k novinám zadarmo – koledy a pesničky pre detičky

Kollárovci, Katka Koščová, Miro Jaroš, Atlantida, Veronika Rabada, Paci Pac, malí Kandráčovci...

Dramaturgicky som pripravil tri cédečká, ktoré vyšli ako súčasť siete týždenníka MY na celom Slovensku. Vydania s cédečkom sa predávali ako teplé rožky.

Cédečká vyšli v rokoch 2017 a 2019. Predávali sa ako súčasť týždenníkov MY vydavateľstva Petit Press, vydavateľom bola spoločnosť Komajota a dramaturgicky a produkčne ich kompletne zastrešovala moja maličkosť. Na všetky tri cédečká som hrdý.

Na prvom bola skupina Atlantida a jej hostia. CD Vianočné koledy s týždenníkom MY prinieslo koledy Narodil sa Kristus Pán; Nesiem Vám noviny; Búvaj, dieťa krásne; autorskú skladbu Milión vôní a Tichú noc. Prvé tri piesne boli tiež súčasťou úspešného podujatia Slovensko spieva koledy. Týždenník MY mal prvý raz vlastné cédečko a obavy boli veľké. Vedel som, že je to tutovka a stávka na istotu a predaje vianočného dvojčísla to potvrdili.
Cédečká sú trochu old schol nosič, ale skladbu Milión vôní nájdete aj na Spotify a ďalších podobných platformách.
Viac: https://mynitra.sme.sk/c/20717946/milion-voni-vyjde-ako-bonus-na-cd-vo-vianocnom-dvojcisle-regionalnych-tyzdennikov-my.html
Video: https://www.youtube.com/watch?v=smtIxMFoOWc

Potom vyšlo ku dňu detí parádne cédečko MY Pesničky pre detičky. Na rozdiel od vianočných obalov á la Bulharsko 1985 má aj pekný obal. A fantastické zloženie interpretov. Podarilo sa mi zohnať Mira Jaroša, potom sú tam Hanička a Murko a Emka a Ondrík Kandráčovci, Paci Pac, Katka Koščová, Ľubi Oravcová a Martin a Veronika Husovskí. Silná zostava, šesť pekných piesní pre deti a opäť rekordné predaje.
Podrobnosti:
https://regiony.sme.sk/c/20831761/urobime-vam-radost-s-cd-ktore-zdarma-najdete-v-tyzdenniku-my.html

Ani v roku 2018 nechýbalo cédečko Vianočné koledy s týždenníkom MY 2018. Zostavil som veľmi silný výber so zvučnými menami: Kollárovci, Katka Koščová, Veronika Rabada a a všetkých päť piesní sa objavilo na eventoch Slovensko spieva koledy (Poďme bratia do Betlehéma; Do hory, do lesa, valasi; Šťastie, zdravie, pokoj svätý; Tichá noc; Daj Boh šťastia). Ten rekordný bol v Prešove, kde prišlo na námestie deväťsto ľudí, čo tak skoro zrejme ťažko niekto prekoná. Ďalší z parádnych eventov bol v Tatranskom ľadovom dóme na Hrebienku, no aj na ďalších miestach. Silná kompilácia k peknému podujatiu.

Viac: https://mysaris.sme.sk/c/22004977/my-presovske-noviny-prinasaju-cd-kollarovcov-a-spol.html

Pozrite si tiež: https://mysaris.sme.sk/c/22005171/atlantida-zaujala-vianocnou-piesnou-milion-voni.html

Z eventu: https://mysaris.sme.sk/c/22007540/poslanci-dali-opat-prednost-koledam-prisli-vsetci.html
https://mytatry.sme.sk/c/22007623/koledy-zneli-aj-na-hrebienku-spevackam-neprekazal-ani-lad-a-mraz.html

 
5.2.2019 | Autor: Michal Frank | Iné | čítané: 4436 krát