frenky.sk

https://frenky.sk/clanok/1121/presovske_noviny_12_-_2016.html

Prešovské noviny 12 - 2016

O čom píše aktuálne vydanie týždenníka Prešovské noviny?

Na kruhovom objazde v Prešove sa stále nerobí a motoristov bude mátať ešte dlho. O probléme informuje aktuálne vydanie týždenníka Prešovské noviny. Nechýba v ňom ani téma hry Kováči, ktorú v Brezne zakázal Kotleba, no v Prešove žne úspechy.

O hraniciach umenia i zdravého rozumu píše nové číslo týždenníka Prešovské noviny – č. 12/2016. V predaji je od utorka 29. marca do pondelka 4. apríla.

Venuje sa aj horúcej téme dopravy v Prešove. Napriek sľubom sa na kruhovom objazde pri ZVL nezačalo pracovať. Súťaž neukončili, hoci sa dušovali, zhotoviteľ je neznámy. A vodič trpia.

Do priemyselného parku mieri nový investor. Poľská firma chce postaviť podnik v Lipanoch.

„Som rebel, “ hovorí šéfka prešovskej knižnice Marta Skalková v profilovom rozhovore.

Ako sa nakrúcal dokument o ropnej kauze, ako prebiehal súd pre Biľakovu bustu a ďalšie zaujímavosti z okresov Prešov, Sabinov, Bardejov a Svidník prináša aktuálne vydanie týždenníka Prešovské noviny.

Prinášajú aj nevšedné príbehy - jeden je o architektovi, ktorý si postavil dom v zemi, ďalší robí odliatky z nahých tiel a tretiemu k prstom prirástli nožnice.

Podrobné správy o športe – výsledkový servis, nižšie futbalové súťaže či horúce informácie z hádzanej i volejbalu – to je len časť športovej ponuky týždenníka Prešovské noviny.

Nechýba v ňom ani kupón na riadkovú inzerciu zadarmo!

Samozrejmosťou je televízny program Fotelka a Noviny špeciál s podrobným televíznym programom, témou zdravie či informáciami o Dobrom festivale a novom albume Eda Klenu.

Na svoje si prídu aj deti či fanúšikovia krížoviek.

To všetko na 28 farebných stranách (plus Fotelka), len za 60 centov.

Viac: http://presov.korzar.sme.sk/c/8162073/presovske-noviny-pisu-o-dopravnych-problemoch-i-zakazanych-kovacoch.html

 
30.3.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3211 krát