dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny pokrstili Kandárčovci

Dianie v meste Prešov a okolí mapuje nový týždenník Prešovské noviny. Prvé číslo vyšlo v utorok (28. 10. 2014). Nový titul na východoslovenskom mediálnom poli pokrstili Kandráčovci.

Prešovské noviny budú každý týždeň prinášať informácie z Prešova a okolia na 28 stranách. V stánkoch budú každý utorok len za 50 centov.

V Prešove známu značku oprášili novinári zo siete Korzár a dali jej nový šat moderného týždenníka zameraného na lokálne informácie z okresov Prešov a Sabinov i samotného krajského mesta.

Šéfredaktorom nového titulu je Petr Šabata, niekdajší šéf MF Dnes či Pravdy. „Obsah týždenníka bude seriózny a nezávislý, ale určite nie nudný, “ avizuje šéfredaktor. Redakčný tím už ponúkol čitateľom ochutnávku v podobe nultého čísla. „Pokrstila“ ho známa ľudová hudba Kandráčovci.

Viac: http://presov.korzar.sme.sk/c/7462175/znacka-presovske-noviny-je-spat-vychadza-novy-tyzdennik.html

Tak, tak, začali sme vydávať týždenník.

Pozrite si aj video:
http://www.youtube.com/watch?v=SVMF1PfEokI

Moja poznámka o tom, že značka Prešovské noviny sa vracia: http://www.frenky.sk/clanok/993/znacka_presovske_noviny_sa_vracia.html

Viac o PN: http://presov.korzar.sme.sk/c/7455483/v-utorok-sa-vracaju-presovske-noviny-ako-tyzdennik-na-28-stranach.html

Táto fotoreportáž je zo Sabinova, kde Prešovské noviny v Art Caffe „pokrstila“ ľudová hudba Kandráčovci. Viac informácií a množstvo fotografií z akcie je tu: http://sabinov.korzar.sme.sk/c/7457555/kandracovci-v-sabinove-pokrstili-presovske-noviny.html

 
4.11.2014 | Pridal: Michal Frank | Reportáže | čítané: 5982 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS