dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Khadaver - krst albumu New World Disorder

Netradičným spôsobom uviedla do života svoj nový album prešovská elektro-metalová formácia Khadaver. Tu je reportáž a fotogaléria.

Svoj štýl označujú ako cyber metal, pričom ich tvrdú gitarovú hudbu dopĺňajú elektronické efekty. V kompletnom zložení, s novým bubeníkom, sa Khadaver predstavil na prešovskom koncerte. Pozval si aj atraktívnych hostí v rámci svojho žánru. Spoza rieky Morava dorazili pražskí elektro-metalisti Minority Sound, celú akciu otvorili domáci industriálni elektronici Terminal State.

Kultová kapela hráva už dlhé roky a ich vystúpenie spestruje aj netypický „hudobný“ nástroj, ktorým je flexi-brúska. Tomáš Mutina ju využil aj tentoraz. A zišla sa mi aj injekčná striekačka. Ňou pokrstil album svojich mladších kolegov z Khadaveru New World Disorder.

Khadaver je v rámci svojho žánru známy aj vo svete, kde na predošlé nahrávky vyšli prevažne pozitívne recenzie. Nový počin, ktorý hovorí o „novom svetovom neporiadku“ sa posunul ďalej. Hosťuje na ňom aj spomínaný T. Mutina, ktorý vypomohol so samplami a o mastering sa postaral člen talianskej kapely Technophobia.

Tento článok vyšiel v Korzári tu:
http://presov.korzar.sme.sk/c/6642641/khadaver-krstil-album-striekackou.html

Pozrite si rozhovor:
http://presov.korzar.sme.sk/c/6545839/khadaver-chysta-krst-noveho-albumu.html

Prípadne ďalšiu fotogalériu:
http://www.epresov.com/index.php?option=com_fotogaleria&view=article&id=1&Itemid=100&gal=507

 
14.1.2013 | Pridal: Michal Frank | Reportáže | čítané: 6201 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS