dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Vengaboys - The Platinum Album

Dievčatá Kim a Denise a chlapci York a Roy tvoria multinárodný tanečný projekt Vengaboys sídliaci v Holandsku, ktorého druhé CD The Platinum Album sa práve dostáva na trh.

Singlové hitovky ako Up And Down, We Like To Party, či We´re Going To Ibiza z debutu The Party Album si tínedžeri obľúbili, nuž sa Vengaboys a najmä ich vydavatelia rozhodli pre druhý album s tanečnými novinkami. Piesne Kiss (When The Sun Don´t Shine) a Shalala Lala už mieria do rotácií komerčných rádií a dá sa teda, pri dobrom marketingu a promotion zo strany vydavateľa, očakávať ich úspech. Inak The Platinum Album veľmi o muzike nie je. Potenciálnym hitmi by teoreticky mohli byť ešte snáď Uncle John From Jamaica, či 24/7 In My 911, zbytok je čistá vata. Osemnásť skladieb, ktoré cédečko obsahuje, je určených predovšetkým tínedžerom, Vengaboys sa môže slušne uchytiť na diskotékach. To by asi tak bolo k ich hudbe všetko. Slušný "diskotékový" štandard, profesionálna produkcia, prepracovaný booklet, minimum invenčných nápadov, ale bezpečie strednoprúdového tanečného biznisu.

Najzaujímavejšou časťou cédečka vôbec nie je sa samotná hudba, ale jeho multimediálna stopa. Kto nemá počítač, má smolu. Inak si nemôže pozrieť videoklip z Tokia na tému "I love Vengaboys", či namontovať pozadie, respektíve ikonky s "vengatémami". Nájde tam aj linku na "tajné internetovské stránky." Mimochodom, viete kde Vengaboys na internete sídlia? Kto tipuje stránku začínajúcu tromi "w", končiacu koncovkou "com", a uprostred ktorej sa nachádza slovíčko "vengaboys", si môže napísať bod...

 
18.12.2000 | Pridal: Michal Frank | Recenzie | čítané: 19055 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS