dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Britney, Britney, Britney, Britney, Britney...

Britney má na mieste, kde majú jej rovesníčky prsia, silikóny. Britney žiadne silikóny nemá, všetko je originál. Britney utešuje svoje menej urastené rovesníčky, že prsia im dorastú. Britney radí svojim rovesníčkam v otázkach viery, sexu, rodinných vzťahov a uhroch na tvári.

Britney je milé dievčatko. Britney je pre tínejdžrov sexsymbol. Britney je panna. Britney je dobrá katolíčka. Britney je baptistka. Britney nemá rada seriál Mestečko South Park. Britney učarovala princovi Williamovi. Britney pobláznila Ameriku. Britney pobláznila celý svet. Britney rada telefonuje a e-mailuje. Britney má rada ružovú farbu a plyšové hračky. Britney sa rada bicykluje. Britney rada športuje. Britney najradšej hráva basketbal. Britney rada žehlí. Britney sa hanbí pozvať chlapca na rande, lebo je slávna. Britney sa zamilovala do Justina z 'N Sync. Britney si chce zobrať Justina. Britney chce mať po svadbe s Justinom veľa detí. Britney si Justina zobrať nechce, sú iba priatelia. Britney dala Justinovi pusu na líčko. Britney dala Justinovi naozajstnú pusu. Britney Justinovi naozajstnú pusu nedala. Britney miluje Justina. Britney miluje svojho manažéra. Britney nemá rada svojho manažéra. Britney miluje Ježiša Krista. Britney miluje vyprážaný syr. Britney sa občas červená. Britney je spolu s firmami General Motors, Microsoftom, McDonald's a Coca Cola veľkým prínosom pre rast hrubého domáceho produktu Spojených štátov amerických. Britney ešte ako malé dievčatko vyhrala konkurz na predvádzanie postavičky myšiaka Mickeyho. Britney nemá rada Christinu Aquilerovú a naopak. Britney a Christina sú kamarátky. Britney má rada Madonnu, Whitney Houston a Celine Dion.

Mimochodom, Britney vydala druhý album Oops!...I Did It Again, čo znamená niečo na spôsob "Hopa hopa, urobila som to znova". A ak všetko pôjde naďalej ako doteraz, tak to ešte aj znova urobí.

 
18.12.2000 | Pridal: Michal Frank | Recenzie | čítané: 17826 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS