dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Snooker, biliard: Štyri poháre za jeden víkend za prvé miesta

Lineas, Východoslovenský pohár, vyhodnotenie.

Poháre z dohrávaných súťaží
Poháre z dohrávaných súťaží
Víťazstvo v Lineas Cupe v sobotu a tri triumfy v nedeľu v stredisku PKO Centrum na vyhodnotení Východoslovenského biliardového pohára 2020. (Áno, tak ako EURO 2020 sa hralo kvôli pandémii koronavírusu v roku 2021.) Taká bola bilancia Michala Franka ml.

V sobotu bol na rade snooker, konkrétne turnaj Lineas 2 v Prešove.
Michal Frank sa podľa papierových predpokladov dostal do finále, po víťazstvách nad Milošom Popovičom, Adriánom Oriňákom a Marošom Šeminským v skupine a Marcelom Rešovským v play-off.

Povinnú jazdu do finále si splnila aj slovenská a turnajová jednotka Martin Oriňák. Juraj Kresila, František Dolgoš a Marcel Rešovský v skupine dokonca nezískali v zápase s ním ani frejm, v semifinále zdolal M. Oriňák Popoviča 3:1.

V papierovo očakávanom finále sa opäť teda stretli bratranci a opäť potvrdili, že na seba vedia zahrať a derby nemá favorita. Martin prehral s Michalom 3:4.

Viď tu: http://frenky.sk/clanok/1373/snooker-padla_prva_sutazna_stovka-_martin_orinak_mal_nabeh_114.html

Ten si tak pripísal druhý triumf v rade a zároveň sa posunul v celoslovenskom rankingu z tretieho na druhé miesto. Za Maťa.
Čiže sa stal druhým najlepším na Slovensku, ale nebol prvým ani v Prešove, ani na hornom gymnáziu, ani v jednej triede, lavici či rodine.

Viac tu: https://snooker.sk/kalendar/2021/2021-lineas-2.html#poradie

Po úspešnej nedeli sa Michal Frank zúčastnil v priestoroch PKO Centrum dohrávaného záverečného kola Východoslovenského biliardového pohára 2020.

Na celkové víťazstvo mu stačila účasť. Zároveň vedel, že si prevezme aj triumf za úspech v biliardovej lige dvojíc. Napokon k týmto dvom pohárom si pribalil po dramatickom finále aj tretí, za víťazstvo v turnaji.

Viac Darina Zavadinková a Peter Baran v mene BK PKO Prešov.

Info a zdroj fotiek: https://www.facebook.com/BkPkoPresov
https://www.facebook.com/VBPohar

V nedeľu 20. júna 2021 sa stretli biliardisti na turnaji v Kultúrnom zariadení – Centrum na Sídlisku III, po dlhej takmer 8 mesačnej prestávke vynútenej pandémiou Covid 19. Po úvodnom vzájomnom privítaní bola vyhodnotená Východoslovenská biliardová liga dvojíc 2020, ktorej sa zúčastnili hráči z Prešova, Košíc- Hanisky a Moldavy nad Bodvou. Dvojice odohrali postupne biliardové hry č.8, č.9, č.10. Víťazné 1. miesto získala dvojica Peter Baran a Michal Frank ml. (BLUE BEARS Prešov), 2. miesto Ján Kovačik a Juraj Talian (TALKOV Košice), 3. miesto Zoltán Lukács a Samuel Palko ( Moldava nad Bodvou).
Potom začalo 9. kolo Východoslovenského biliardového pohára 2020. Hralo sa v dvoch skupinách na 5 víťazných hier. Letná horúčava odoberala hráčom veľa síl. Napriek tomu bolo odohraných veľa zaujímavých zápasov, ktoré priniesli hráčom posledné body do tabuľky. V semifinále bodovali Michal Frank a Ján Furjesz (5:0). Vo finále rozhodla až posledná hra v prospech Michala Franka ml. (5:4), ktorý potvrdil svoju skvelú formu celej sezóny, čo mu prinieslo aj nomináciu na ME juniorov v Slovinsku. 3. miesto Zoltán Lukács a Ján Kovalčik. Po odohraní posledného 9. kola Východoslovenského biliardového pohára ročníka 2020 bolo výsledné poradie: 1. miesto Michal Frank (HORSES Prešov), 2. miesto – delené pre hráčov s rovnakým počtom bodov: Zdenko Zavadinka (BK PKO Prešov) a Zoltán Lukács (BiliArt Moldava nad Bodvou). Ďakujeme všetkým zúčastneným hráčom a organizátorom turnajov BK PKO Prešov. Tešíme sa na ďalšie stretnutia pri biliarde.

 
23.6.2021 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 3156 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS