dnes je Utorok - 19. marec 2024 - Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 35 - 2016

Prešovské noviny prinášajú informácie zo Šariša i spod Dukly.

Nové číslo týždenníka Prešovské noviny je v predaji od utorka 6. septembra do nasledujúceho pondelka.

Stránky plné informácií z Prešova, šarišského regiónu, ale i spod Dukly prináša nové číslo regionálneho týždenníka Prešovské noviny.

Leto končí a s ním aj Letný špeciál. Posledný raz si môžete vychutnať prílohu plnú krížoviek, vtipov a zaujímavostí, nechýba posledná časť seriálu hudobných recenzií (na posledné písmenko abecedy pripadli Žobráci) i dvojnásobná porcia folklórneho seriálu, tentoraz spod Dukly (Makovica a Rakovčík).

Zo Svidníka je aj prehľad všetkých projektov, na ktoré pôjdu peniaze od vlády. Spomíname tiež na významného bardejovského lekára, ktorý by sa dožil storočnice. No Prešovské noviny sú aj plné informácií o krajskom meste. Začal školský rok, osobnosti hovoria o stave školstva, poslanci uvažujú nad obnovením zaniknutej mestskej firmy MSS, analytik tvrdí, že prešovskú dopravu by vyriešil lacno a efektívne. Ako? O tom viac v novinách. Rovnako tak o problémoch na Družstevnej ulici či o novinkách v jazdeckom areáli, nemocnici a na školách.

Kúpili pozemky od obce, vzali im ich reštituenti a teraz sa nevedia domôcť svojich peňazí. To sa deje v Šarišských Michaľanoch, o kauze čítajte v Prešovských novinách.
Nájdete v nich aj rozhovor so správcom troch hradov Jánom Ducárom či fotonávraty k zrazu veteránov, dňa otvorených dverí vo Veľkom Šariši a ďalších podujatí.

Poznáme tiež víťaza súťaže Náš domáci miláčik, vy vyžrebovaných hlasujúcich.

Bohatá je tiež nádielka športu. Tatran Prešov postúpil do Ligy majstrov, informácie o tom chýbať nemôžu. Z hádzanárskeho súdka je aj rozhovor s bývalým zväzovým prezidentom Pavlom Derfényim. Rozhovory nájdete aj s futbalistami – tatranistom Streňom a Sabinovčanom Tomaško.

Na svetovom šampionáte žiarili kickboxeri, v týždenníku nájdete aj informácie o uskutočnených bežeckých podujatiach, ľadovom hokeji, karate či regionálnom futbale z celého regiónu, vrátane bohatého výsledkového a pozvánkového servisu.

Súčasťou týždenníkov MY je aj televízna príloha Fotelka. A hoci Letný špeciál končí, o týždeň sa na stránky novín vrátil pravidelná príloha Noviny špeciál so starými, i úplne novými pútavými rubrikami.

Info: http://presov.korzar.sme.sk/c/20264046/presovske-noviny-prinasaju-informacie-zo-sarisa-i-spod-dukly.html

Linky na ďalšie avíza týždenníkov MY na východe:
http://spis.korzar.sme.sk/c/20263873/vysli-noviny-spisa-hura-do-stankov.html
http://hornyzemplin.korzar.sme.sk/c/20263806/aktualne-cislo-humenskych-novin-sa-nesie-v-znameni-zaciatku-skolskeho-roka.html

 
9.9.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3141 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS