dnes je Utorok - 19. marec 2024 - Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 34 - 2016 a hokejový Kompas fanúšika

Hokejovú prílohu Kompas fanúšika prinášajú Prešovské noviny.

Hokejová sezóna sa blíži, všetko podstatné z kuchyne klubov na východnom Slovensku sa dozviete z Kompasu fanúšika.

Samostatnú 24-stranovú prílohu o ľadovom hokeji Kompas fanúšika nájdete v Prešovských novinách a ďalších tituloch týždenníkov MY na východnom Slovensku, v predaji od utorka 30. augusta do nasledujúceho pondelka.

Za nezmenenú cenu 60 centov (pre predplatiteľov menej) dostanete komplexnú prílohu o hokeji na východe. Ďalšou prílohou je televízny časopis Fotelka. Nechýba ani Letný špeciál s krížovkami, vtipmi, zaujímavosťami...

V Prešovských novinách sa dočítate aj o novom filme Prešovčana Michala „Kunesa“ Kováča Sídlisková poviedka, o novinkách, ktoré schválili prešovskí poslanci kraja i mesta. Čo je nové v súťaži o odpadoch, ako bude vyzerať nový futbalový štadión v Prešove, ako mesto predalo byt aj pozemky pre investora, čo bude so strednými školami v kraji.

V Sabinove zasadala vláda a Prešovské noviny prinášajú komplexný prehľad toho, kam presne pôjdu peniaze. V Bardejove sa konala najväčšia akcia šarišského regiónu – Bardejovský jarmok, reportáž s fotografiami nájdete v obľúbenom týždenníku, v Giraltovciach zas boli dožinky.

Čo je nové na Šarišskom hrada? Aké akcie sa chystajú? Seriály s recenziami a folklórom, to všetko takisto nechýba v novom čísle.

Šport je venovaný hokeju (novinky u „tučniakov“, peripetie v bardejovskom klube ukončené, Prešov bude hrať novú európsku súťaž...), ale nielen jemu. Čudesné veci sa udiali prešovským hádzanárom na turnaji v Bosne a Hercegovine Tréner Trtík dokonca musel ostať v tamojšej nemocnici, mal operáciu slepého čreva, aj Česko-Slovenský pohár dohrávali bez neho.
Futbalisti tatranisti opäť prehrali 0:1, nedarilo sa ani Bardejovu, ale potešili Lipany. I béčko Tatrana. K tomu všetkému je v čísle tučný výsledkový servis z nižších futbalových súťaží. Zároveň záverečnými časťami vyvrcholia naše olympijské seriály.

Info:
http://presov.korzar.sme.sk/c/20257247/hokejovu-prilohu-kompas-fanusika-prinasaju-presovske-noviny.html

Odkazy na ďalšie týždenníky MY na východe:
http://spis.korzar.sme.sk/c/20257378/noviny-spisa-vychadzaju-s-prilohou-hokejovy-kompas-fanusika.html
http://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/20257657/zemplinske-noviny-tento-tyzden-s-darcekom-pre-hokejovych-fanusikov.html
http://hornyzemplin.korzar.sme.sk/c/20257163/humenske-noviny-su-tento-tyzden-este-bohatsie.html

 
31.8.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3166 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS