dnes je Utorok - 19. marec 2024 - Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 27 - 2016

Ďalšie letné vydanie týždenníka Prešovské noviny, ktorý píše o tom, čo trápi ľudí v metropole Šariša.

Ako sa žije na „periférie periférií“, ako zarábajú poslanci a ďalšie veci, ktoré aktuálne trápia Prešovčanov zistil týždenník Prešovské noviny, v predaji od utorka 12. júla do nasledujúceho pondelka.

Témy, ktorými žije región Šariša, prináša týždenník Prešovské noviny. Aká je situácia s tenisovými kurtami, ako sa zmení predstaničný priestor v Prešove, ako a komu rozdelili dotácie poslanci v Sabinove? To je len časť tém, ktoré si môžete prečítať v aktuálnom vydaní týždenníka.

Píše aj o novej soche v Bardejove či proteste proti výstavbe čerpacej stanice. V rozhovore o sebe viac povedal karikaturista Fedor Vico. Dozviete sa aj to, ako bolo na Dňoch Svidníka.

Nechýba súťaž o najkrajšieho domáceho miláčika, ani Letný špeciál plný krížoviek, humoru a zaujímavostí. Pokračujú seriály recenzií, folklóru i o prešovských olympionikoch. Tentoraz to bude o známej basketbalistke, ktorú od olympijskej medaily delila jediná sekunda.

Na športových stranách sa Prešovské noviny venujú aj plážovému futbalu, vracajú sa k atraktívnemu turnaju Fragaria Cup, opisujú prípravu prvoligového Tatrana Prešov i druholigistu z Bardejova. Prišnáajú profil Vladimíra Staša, ktorý sa od kedysi extraligového prešovského hokeja dostal k vrcholovému futbalu. Stal sa dvojnásobným majstrom republiky a hráva dodnes.

Dočítate sa aj o cyklistike či o trénerke fitnes, ktorá pravidelne absolvuje extrémne podujatia typu Spartan Race. Celú stranu venujú Prešovské noviny novinkám v tábore hádzanárskeho Tatrana a predstavujú nové posily.
Pravidelným bonusom je časopis Fotelka s podrobným televíznym programom.

Linky:
http://presov.korzar.sme.sk/c/8218815/presovske-noviny-zistili-co-trapi-ludi-v-metropole-sarisa.html
Ďalšie týždenníky MY na východnom Slovensku:
http://humenne.korzar.sme.sk/c/8219031/humenske-noviny-noviny-o-vas-a-pre-vas.html
http://michalovce.korzar.sme.sk/c/8219033/aktualne-zemplinske-noviny-region-sa-spamatava-z-nicivych-burok.html
http://poprad.korzar.sme.sk/c/8219101/noviny-spisa-su-s-chutou-grilovaciek.html

 
13.7.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3224 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS