dnes je Utorok - 19. marec 2024 - Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 25 - 2016

Posledné júnové Prešovské noviny žijú Fragariou a prinášajú Letný špeciál.

V Prešove sa o niekoľko dní začne najväčší mládežnícky futbalový turnaj v našich končinách Fragaria Cup. Je hlavnou témou najnovšieho čísla týždenníka Prešovské noviny.

PREŠOV. Počas štrnástich doterajších ročníkov navštívili Prešov tisíce malých futbalistov. Ďalšie stovky prídu na jubilejný ročník, na ktorom nebudú chýbať ani veľké kluby na čele s FC Liverpool. Ako si poradia s vyzývateľmi z 1. FC Tatran? Turnaju Fragaria Cup venujú Prešovské noviny hneď dvohjtranu, prinášajú i unikátnu fotogalériu zo všetkých predošlých ročníkov.

Fragaria Cup nie je jediné veľké podujatie, ktorým bude žiť Prešov v týchto dňoch. Na Sídlisku III bude turnaj v plážovej hádzanej, ktorý je dnes memoriálom zosnulého „Vila“ Lafka. Možno sa tomuto zosnulému olympijskému medailistovi splní veľký sen a z plážovej hádzanej bude čoskoro olympijský šport. Prešovské noviny sa ohliadajú aj za históriou tohto turnaja. Číslo 25/2016 je v predaji od utorka 28. júna do nasledujúceho utorka.

Keď spomíname olympijské hry, treba povedať, že Prešovské noviny prinášajú nový seriál o olympionikoch zo Šariša. Ktorí boli medzi prvými? To sa dočítate na športových stranách, ktoré sa ale venujú aj iným témam. Plánom fortunaligistu 1. FCT, ohliadnutím sa za sezónou nižších súťaží z pohľadu bardejovských tímov a podobne.

Týždenník prináša aj Letný špeciál s troma stranami krížoviek, stranou vtipov či novými rubrikami (recenzia, folklór).

Venuje sa aj aktuálnym regionálnym témam. Napríklad, ako obvykle, doprave. Tentoraz si Prešovské noviny posvietia na miniobchvat a kruhový objazd medzi Prešovom a Košicami, na trolejbusovú dopravu na Sídlisku Sekčov či cestu na Poľsko. Noviny prinášajú tiež správy z mesta Prešov, ale aj ďalších obcí v regióne.

Nechýbajú ekonomické témy: Sabinov by mal mať za päť rokov dvesto nových pracovných miest. Bardejov predal súkromnej firme priamo budovu zrušeného centra voľného parku. Čo je so skejtparkom?

Aké je to v zákulisí slovenskej hudobnej scény? V rozhovore vám nim prevedie promotér a PR manažér Edo Kopček. Hovorí aj o tom, prečo je potrebný osobný kontakt a emócie.

Začína súťaž NÁŠ DOMÁCI MILÁČIK, do ktorej už môžete prihlasovať vašich favoritov. V novinách sa dočítate aj to, aké ceny čakajú na víťazov z radov prihlasovateľov i hlasujúcich.

Samozrejmosťou je časopis - TV program Fotelka, či kupón na predplatné so špeciálnym darčekom. Dvoma vstupenkami na Miss Domaša.

Avízo tiež tu: http://presov.korzar.sme.sk/c/8211984/presovske-noviny-ziju-fragariou.html

Viac:
http://presov.korzar.sme.sk/c/8206391/presovske-noviny-prinasaju-novy-serial-na-ludovu-notu.html
http://presov.korzar.sme.sk/c/8206393/v-kazdom-cisle-presovskych-novin-najdete-odteraz-novu-recenziu.html

Ďalšie týždenníky MY na východe:
http://poprad.korzar.sme.sk/c/8212054/noviny-spisa-su-tentoraz-horucejsie.html
http://humenne.korzar.sme.sk/c/8211991/humenske-noviny-noviny-o-vas-a-pre-vas.html
http://michalovce.korzar.sme.sk/c/8212078/zemplin-zil-oslavami-leta-a-michalovcanov.html

 
29.6.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3326 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS