dnes je Utorok - 19. marec 2024 - Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 24 - 2016

Prešovské noviny sa podrobne venujú Dobrému festivalu.

Dobrý festival patrí k Prešovu. Je ale možné, že skončí. Tejto téme venuje dvojstranu nové číslo týždenníka Prešovské noviny, možno sa v novinách nájdete aj na fotke z festivalu.

Ako bolo na Dobrom festivale, čo s ním bude i fotonávrat k nemu je jednou z hlavných tém čísla 24/2016 týždenníka Prešovské noviny, ktoré je na trhu od utorka 21. júna do nasledujúceho pondelka.

Veselo bolo aj v Sabinove a Bardejove. Ako to vyzeralo v „Oscarovom meste“ počas slávností, či na Rolandových hrách v „meste UNESCO“ sa dočítate v tomto týždenníku. Prináša aj viacero aktuálnych informácií z dopravy v Prešove. Nevyhýba sa ani problémov miestnej politiky, či krimi témam, v Prešove boli dve vážne súdne pojednávania. Nechýba ani krimipríbeh o prešovskom pištoľníkovi zo zaprášeného súdneho archívu. Prevod pozemkov pre futbalový štadión v Prešove preveruje kriminálka, je tam podozrenie z korupcie. Vieme viac.

Štartuje nová súťaž Náš domáci miláčik, teraz prinášajú Prešovské noviny jej podrobné pravidlá. Nechýba ani TV časopis Fotelka. Ak by ste si chceli objednať len Fotelku na celý rok, za 25 eur by sa vám to oplatilo. No okrem nej samozrejme dostanete aj obľúbený týždenník do schránky týždeň čo týždeň, po celý rok, a vďaka zverejnenému kupónu aj darček navyše.

Nepostavený penzión v Bardejove vyrovnal spor s radnicou, v prešovskom mestskom parlamente to vrie, mladé svidnícke dievčatá si dali ostrihať vlasy, aby pomohli dobrej veci. Rozhovor nám poskytla „Jana z Arku“ Silvia Donová, ktorá prezrádza perličky z hereckého zákulisia. Prečo volajú obyvateľov Uzovského Šalgova žabiari a kam nás tentoraz zavedie seriál Známe - neznáme pamiatky Šariša? Odpovede aj na tieto otázky nájdete v Prešovských novinách.

Nechýbajú ani Noviny špeciál, či bohaté športové informácie. Prešovské noviny prinášajú podrobný štatistický prehľad skončenej futbalovej sezóny 2015/2016 a majiteľ hádzanárskeho Tatrana Prešov Miloslav Chmeliar poskytol zaujímavé informácie pred štartom prípravy na novú sezónu.

Viac tu:
http://presov.korzar.sme.sk/c/8208230/presovske-noviny-sa-podrobne-venuju-dobremu-festivalu.html

Facebook: https://www.facebook.com/presovskenoviny/

Noviny Spiša: http://spisskanovaves.korzar.sme.sk/c/8208366/noviny-spisa-aj-o-tom-co-s-detmi-cez-prazdniny.html

 
22.6.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3778 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS