dnes je Sobota - 20. apríl 2024 - Marcel | zajtra Ervín

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 21 - 2016

Prešovské noviny sa pýtajú: Je Domaša pripravená? Čo prináša najnovšie vydanie obľúbeného týždenníka?

Vodná nádrž Domaša láka každé leto návštevníkov nielen z Prešova a okolia. Ako na tom je teraz? V rozhovore na to odpovedá Martina Timková z komisie cestovného ruchu.

Nové číslo týždenníka Prešovské noviny prináša aj ďalšie zaujímavosti, nielen informácie o Domaši či Delni. Dočítať sa môžete o sociálnych projektoch mesta Prešov či o hospodárení mestských firiem. Prešovskí poslanci „vystrájali“, neschválili záverečný účet, riešili stret záujmov.

Prešovské noviny č. 21/2016 sú v predaji od utorka 31. mája do pondelka 5. júna.
Informujú aj o prípravách mesta Sabinov na oscarové mestské Dni, nechýba ani program Dní mesta Prešov, Dobrého festivalu, či info o kultúrnom lete v Bardejovských kúpeľoch. Ako dopadol súd s jedným starostom, čo je nové v obciach šarišského regiónu, kde otvorili psychiatrickú liečebňu. Aj to sa dočítate v novom čísle týždenníka Prešovské noviny.

Seriál o pamiatkach mapuje kostol v babom, ktorý postavili križiaci, nechýba ani všetko podstatné, čo potrebujete vedieť o infozákone. V Prešove zahrá Megadeth. Ako zasiahla jeho lídra Davida Mustainea smrť jeho exspoluhráča, bubeníka Nicka Menzu?

V Prešove začne vysielať nové rádio, Komajota chystá netypický krst, ako sa vyznať v štýloch bývania, o čom bude nová hra Divadla Jonáša Záborského v Prešove - to sú ďalšie témy z Novín špeciál, v ktorých nechýbajú ani strany venované počasiu, deťom, či krížovka i horoskopy. Samozrejmosťou je televízny časopis Fotelka.

Futbalový Tatran Prešov nevyužil veľkú šancu, píšu Prešovské noviny na športových stranách. No nielen to. Podrobne sa venujú aj víťazovi V. ligy šarišskej – klubu zo Záhradného. Na behu v Tulčíku zažiaril slovenský Emil Zátopek, čo bude s florbalistami, volejbalista Martin Sopko získal ďalšie ocenenie. To je len časť správ zo siedmich športových strán Prešovských novín. A už o týždeň v nich bude špeciálny samostatný časopis venovaný majstrovstvám Európy vo futbale.

Linky:
http://presov.korzar.sme.sk/c/8197240/presovske-noviny-sa-pytaju-je-domasa-pripravena.html
http://humenne.korzar.sme.sk/c/8197327/humenske-noviny-noviny-o-vas-a-pre-vas.html
http://michalovce.korzar.sme.sk/c/8196374/leto-je-farebne-azivot-je-zmena-aj-zemplinske-noviny-my-sa-prezliekaju.html

 
1.6.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3095 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS