frenky.sk

https://frenky.sk/clanok/822/sham_69__koncert_roka_2012.html

Sham 69 – koncert roka 2012

Koniec roka sa blíži, a zdá sa, že adept na koncert roka u mňa je jasný. Víťazstvo v svojej súkromnej hitparáde by som udelil košickému koncertu Sham 69.

Sham 69
Sham 69
Je to anglická klasika a Sham 69 sa za vyše tridsať rokov naučili ovládať štyri akordy dokonale. Napriek menšiemu záujmu divákov (to sa dalo čakať, ale je to smutné, pritom vstupné bolo viac než prijateľné: 8 eur) bola v Collosseu parádna zábava, naozaj old punková, akú som nezažil už dávno, pivo, pogo a tak dál. A mám aj novú čiapku na zimu :)

Sex Pistols naživo nemajú toľko energie než páni zo Sham 69. Navyše stále tvoria novú muziku, ale nevynechali žiadnu z peciek ako Hurry Up, Hurry, Hesham Boys či If The Kids Are United.

Veľká vďaka Petrovi Růžičkovi, za to, že túto skvelú kapelu priviezol do našich končín.

Na Sham 69 som sa tešil už dlhšie. Boli sme sa tam zabaviť, teda fotky sme nerobili. Túto jedinú spravil Kuťan mobilom (inak prevádzkuje stránky http://www.ekosice.com a http://www.epresov.com)

Internet je hrůza, celý tento koncert som objavil na youtube. Tak kto má radšej koncerty v obývačke, nech sa páči: http://www.youtube.com/watch?v=YESCAGy8GNM

Ak mám spomenúť ďalšie pre mňa top koncerty roka 2012, kliknite na tieto dva (druhé a tretie - pomyselné - miesto):
http://www.frenky.sk/clanok/791/poke_festival_2012.html
http://www.frenky.sk/clanok/742/fotoreportaz-cad-_dobytci_mor-_terminus.html

 
11.12.2012 | Pridal: Michal Frank | Reportáže | čítané: 6392 krát