frenky.sk

https://frenky.sk/clanok/1218/insta_foto_recenzie-more_koncertov.html

Insta foto recenzie: More koncertov

Volant, E! E, Ramchat, Komajota, Abusus, Ottone Pesante, Daša von Fľaša, Perveristy, Sólstafir...

https://www.instagram.com/michalfrank1/

Tento rok sa koncertov akosi urodilo. A pohľad do kalendára naznačuje, že hoci je len začiatok roka, už toho bolo síce dosť, ale ešte zďaleka nič nekončí.

Tu sú preto mini fotonávraty k tohoročným koncertom.

Chcete vidieť viac?
Sledujte instragram:
https://www.instagram.com/michalfrank1/
@michalfrank1

Tam je toho oveľa viac a aktuálne nielen o koncertoch.

A aj fotky sa vám zobrazia korektne (ak máte desktop vidíte ich teraz občas otočené) a vo väčších veľkostiach.
https://www.instagram.com/michalfrank1/

K týmto fotkám sa rozpisovať nebudem. Len „instantne“ a bleskovo – všetko sú to z koncertov v Prešove a v Košiciach (Collosseum, Wave, Stromoradie... .).

Sú tu Večierok stratených existencií, parádny punk festival, kde popoludní vystúpili českí klasici Volant a E! E, pod amfitátrom hrali Iria, Ramchat a Depresy, na Stromoradí iný žáner, ale skvelý koncert: Komajota, vrátane vecí z projektov typu Úzka krajina/Poloľudia (Psychopat je majsterštyk), na tom istom mieste vystupoval aj Branuško Jobus a jeho jednočlenná skupina Abusus (na fotke je platňa jeho Karpatských chrbátov, ktorá sa k nemu dostala), vo Wave hrali metal na trumpetách talianski Ottone Pesante (trubkár Paolo spolupracuje aj s Davidom Kollárom). Bola tam tiež vernisáž kde som konečne videl naživo punkového pesničkára menom Daša von Fľaša. V Metre krstili platňu Perversity, vystúpili aj ich hostia Infer a ďalší a v tejto chvíli posledným koncertom boli Sólstafir v Košiciach. Čo je z Islandu býva hudobne dobré a toto bol melancholický nášup, ani nie metal, ťažko definovateľé, ale silné a ponuré.

Checknite si instragram:
https://www.instagram.com/michalfrank1/

 
27.3.2019 | Autor: @michalfrank1 | Recenzie | čítané: 4728 krát