frenky.sk

https://frenky.sk/clanok/1031/biliard-msr_v_hre_c-_8_a_junior_cup_2.html

Biliard: MSR v hre č. 8 a Junior Cup 2

V poslednom čase sa v biliarde konali dve akcie, ktoré stoja za zmenku, a to Majstrovstvá SR juniorov i seniorov v hre č. 8 v Ružomberku a Junior Cup 2. kolo v hre č. 8 v Prešove.

Po tréningovej pauze sa Miškovi v Ružomberku (14. 3. 2015) na šampionáte až tak nedarilo. Vo svojej slabšej disciplíne, osmičke, skončil trinásty. Pri systéme double ko. Natrafil na Michala Šoltisa a podľahol Tomášovi Kmeťovi.
Viac: http://maplepoolclub.cz/pt/turnaj/? TournamentID=505&ActionID=1

Najlepšie sa vyšiel turnaj Kristiánovi Mrvovi (všteci traja BK Horses Prešov), o ktorom som napísl tento článok: http://presov.korzar.sme.sk/c/7703145/otec-mrva-i-syn-mrva-z-presova-su-majstrami-slovenska-v-biliarde.html
Ukážka: Rodinný podnik si z majstrovstiev Slovenska v biliarde spravili otec a syn Mrvovci z Prešova. Starší vyhral seniorskú, mladší juniorskú kategóriu. Také hladké to však nebolo.

Následne sa v Prešove konal (4. 4. 2015) Junior cup 2. kolo v hre č. 8. Spoluorganizátorka Darina Zavadinková o ňom do Prešovských novín napísala: V biliardovom klube PKO na sídlisku III v KS Centrum sa v sobotu 4. apríla uskutočnil Junior cup - 2.kolo v hre č. 8. Zúčastnilo sa ho 10 juniorov - hráčov do 18 rokov z biliardových klubov z Prešova, Bardejova, Trenčína, Liptovského Hrádku a Liptovského Mikuláša. Súťaž pod záštitou Slovenského biliardového zväzu organizačne pripravili BK PKO Prešov a HORSES Prešov. Hralo sa v dvoch skupinách po 5 hráčov, každý s každým, na 3 víťazné hry. Po odohratí v skupinách sa pokračovalo systémom KO. Do 1.semifinále postúpil domáci hráč Kristián Mrva a Daniel Lang z Liptovského Hrádku, hra skončila 0:4. Do 2.semifilnále postúpil taktiež domáci Michal Šoltis, ktorý zvíťazil 4:0 nad Matejom Igazom z Trenčína. Vo veľkom finále sa lepšie predviedol Daniel Lang, ktorý nedal šancu Michalovi Šoltisovi, zvíťazil 4:0 a za svoj výkon na turnaji si zaslúžene odniesol aj víťaznú trofej. Organizátori vyjadrili všetkým hráčom poďakovanie za prevedené výkony a bojovnosť.

Miško zdolal po dlhom čase i Filipa Malaníka. Stroskotal v štvťfinále, znovu podľahol na Mišovi Šoltisovi, neskoršiemu finalistovi. Z tohto turnaja sú aj tieto fotografie, podrobnosti tu: http://maplepoolclub.cz/pt/turnaj/? TournamentID=518

 
14.4.2015 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 4662 krát